Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö

 

Urax-työhönvalmennushanke tarjoaa yrityksille strategisen kumppanuuden, jonka kautta työnantajat saavat oivan mahdollisuuden tavoittaa osaavia ja ammattitaitoisia maahanmuuttajataustaisia helsinkiläisnuoria. Urax on yrityksille maksuton rekrytointikanava, jonka hyödyt ovat monimuotoiset:

·        Tehokas ja maksuton rekrytointikanava: etsimämme kandidaatit haetaan omasta tietokannastamme sekä yhteistyökumppaneiden laajoista verkostoista. Käyttämällä Uraxin palveluita, yritykset säästyvät ajalta sekä vaivalta. Monet rekrytointikanavat tulevat yrityksille kalliiksi; Urax ei veloita yrityksiä laisinkaan sen tarjoamista palveluista.

·        Osaava ja ammattitaitoinen työvoima: maahanmuuttajanuorissa piilee suuria vahvuuksia. He ovat kansainvälisiä, monikulttuurisia, kielitaitoisia ja omaavat laajat verkostot. Uskomme, että monet suomalaiset työnantajat eivät ole ottaneet irti kaikkea mahdollista hyötyä maahanmuuttajanuorista. Uraxin avulla tästä tulee mahdollista.

·        Yhteiskuntavastuu: tukemalla maahanmuuttajataustaisten nuorten työllisyyttä yritykset kantavat yhteiskuntavastuuta tehokkaalla sekä hyödyllisellä tavalla.

·        Positiivinen työnantajabrändi ja PR: strateginen yhteistyökumppanuus Urax-hankkeen kanssa edistää olemassa olevien ja potentiaalisten työntekijöiden mielikuvaa yrityksestä. Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus ovat ominaisuuksia, joita työntekijät sekä työnhakijat arvostavat työnantajassa.

Jos yrityksenne on kiinnostunut strategisesta yhteistyökumppanuudesta Urax-hankkeen kanssa, olkaa hyvä ja täyttäkää alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

 

SMTP Error: Could not connect to SMTP host.